Õpilastööd näitavad end Disainimajakas (1)

Nädalajagu päevi on Kuressaare ametikooli kunstide eriala hoones olnud avatud õpilastööde näitus. Näha saab tarbekunsti eriala õpilaste, maakonna 7.–12. klasside õpilastele korraldatud foto- ja meediaringide ning Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilaste valikkursuse käigus valminud töid.

Osa näitusetöid on välja pandud Mardi hotelli fuajees.

Traditsioonilistele kootud sokkidele ja labakinnastele lisaks on väljas nahast esemed, keraamikat, fotosid ja fototöötlusi. Avamispäeval olid korraldajad mõelnud ka heliefektidele ning seega võis tõdeda, et kunst nõuab ohvreid. Nimelt löödi ava-tseremoonial vastu seina puruks keraamiline peeker.

Pildile on püütud näituse kuraator Lauri Saluveer, kes on parasjagu läbi lõikamas peekrit õhus hoidvat trossi.
Näitus on avatud jaanipäevani.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 227 korda, sh täna 1)