Parim laevaehitus-õppur saab stipi

Saaremaa ettevõtja Enn Meri tunnustab parimat tänavust Kuressaare ametikooli väikelaevaehituse eriala lõpetajat 200-eurose stipendiumiga.

“Olen väga rahul oma Saare Paadis tehtud jahiga ja tahan anda oma panuse, et siinsed väikelaevaehituse traditsioonid püsiksid ja oskused nooremale põlvele edasi antaks,” ütles Meri. “Kuna olen oma äri tõttu tihedalt seotud Saksamaaga, siis tean, et seal on Saaremaal ehitatud jahid kõrgelt hinnatud.”

Stipendiumi saaja valib välja komisjon, kuhu lisaks Enn Merile kuuluvad väikelaevaehituse õpperühma peamised õpetajad. Stipendium antakse õpilasele, kellel on väga head erialased oskused, huvi eriala vastu ja motivatsioon õpitud valdkonnas jätkata.

Stipendium antakse üle 21. juunil ametikooli põhiharidusjärgsete erialade lõpuaktusel Kuressaare spordikeskuses.

Kuressaare ametikool on ainus kutseõppeasutus Eestis, kus saab õppida väikelaevade ehitajaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 303 korda, sh täna 1)