Raekoda läbib uuenduskuuri

Juulis algavate rekonstrueerimistööde käigus vahetatakse Kuressaare raekojal aknad ja uuendatakse küttesüsteemi, soojustatakse pööning ja renoveeritakse välisseinad. Hoone värvitooni oluliselt ei muudeta. Kavas olevad tööd on saanud muinsuskaitseameti heakskiidu.

Kuressaare linnavalitsuse ehitusspetsialisti Rein Kallase sõnul jääb raekoda rekonstrueerimistööde perioodil avatuks ja seal tegutsevad asutused jätkavad oma tavapärast tööd. Küll aga on 1. augustini suletud raegalerii.

Hoone fassaadi renoveerimist rahastatakse linnaeelarvest, ülejäänud töödeks kasutatakse riikliku saastekvoodi müügist saadud raha. Rekonstrueerimistöö teeb Arens Ehitustööd OÜ.

Raekoja rekonstrueerimisega loodetakse valmis saada kooliaasta alguseks, teatas linnavalitsus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 285 korda, sh täna 1)