Eesti Panga kinnistu ostab Arensburgi hotell (2)

Kuressaares Lossi tänav 6 asuva Eesti Panga kinnistu enampakkumisele tegi esmaspäeval kukkunud tähtajaks ainsa pakkumuse Arensburgi hotelli opereeriv Arensburg OÜ. Panga pressiesindaja Viljar Rääski sõnul oli Arensburgi pakkumuse hinnaks 552 255 eurot ning panga juhatus arutab pakkumist lähemalt oma järgmise nädala istungil.

Arensburgi tegevjuht Terje Nepper ütles Saarte Häälele, et nad on tõepoolest kõnealuse kinnistu ostu pikalt kaalunud ja seal asuvat hoonet ka vaatamas käinud. Hoone on Nepperi sõnul väga heas korras ning see sai ka osalt määravaks, miks enampakkumisel osaleda otsustati.

Ta ei osanud eile veel lähemalt öelda, mis plaanid neil hoonega täpsemalt on, kuid üldjoontes on siht teada. “Tahame kindlasti jätkata majutuse ja toitlustuse liini. Seal on juba praegu olemas 20 majutuskohta, need jäävad sinna kindlasti ka edasi,” kinnitas ta. Samuti jääb majas rendipinnale edaspidigi seal praegu tegutsev notar.

Suur pluss on Terje Nepperi sõnul ka see, et hoone teisel korrusel asub suur saal, mida saab kasutada konverentside ja muude ürituste korraldamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 877 korda, sh täna 1)