Endrik Puntso Prantsusmaal võidukas

Prantsusmaa amatöörklubis Team Pro Immo Nicolas Roux sõitev Endrik Puntso võitis pühapäeval teise kategooria sõidu GP de Domerat le Cros.

“Ainult teise kategooria sõitu ei olnud ma seni sõitnud, aga see võit just kergelt ei tulnud, arvestades seda, et tase peaks madalam olema,” rääkis Endrik Puntso. “Ka jalad ei olnud kõige paremad. Kergeks ma endale seda sõitu ise ka just ei teinud ning olin umbes 80% sõidust äraminekutes ja kogu aeg erinevate kaaslastega.”

130 startijaga 90 km pikkune sõit toimus 4 km pikkusel ringil, kus oli paar tõusunukki. Endrik Puntso tuli finišisse kolme kaaslasega, peagrupp tagant paistmas. “Kuigi ma ei ole eriline sprinter, olin siiski kaaslastest suht selgelt üle ja veeresin esimesena üle joone,” lausus ta.

Laupäeval võistles Endrik Puntso eliidisõidul Châteauroux-Limoges, mille lõpetas grupis 61. kohaga. “Midagi erilist korda ei saatnud,” tõdes rattur.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 66 korda, sh täna 1)