Väikeettevõtete juhid saavad tasuta koolitust

Sel kevadel korraldab tööinspektsioon Kuressaares tasuta kolmepäevase koolituse väikeettevõtete esindajatele.

Koolitus on mõeldud kuni 50 töötajaga ettevõtete esindajatele, kes täidavad töökeskkonnaspetsialisti kohuseid. Seega oodatakse Lääne inspektsiooni teabespetsialisti Viivika Vilja sõnutsi koolitusele ettevõtete juhte või töökeskkonnaspetsialiste.

Lääne inspektsiooni juhataja Üllar Kallase sõnul alustas tööinspektsioon koolitustegevusega viis aastat tagasi. “Koolitused toimuvad Eesti mitmes linnas, mis panustab oluliselt sellesse, et kõigis piirkondades oleks väikeettevõtete esindajatel ja töökeskkonnaspetsialistidel võimalik oma teadmisi uuendada ja seega oma tööd paremini ja põhjalikumalt teha,” lausus Kallas.

Koolitusel käsitletakse töökeskkonnaga seotud enamlevinud teemasid, sh töökeskkonna ohutegurid, riskianalüüs ja sisekontroll, valgustus, tervisekontrolli korraldus, esmaabi jne. Väikeettevõtete esindajate koolitused toimuvad peale Kuressaare Tallinnas, Jõgeval, Raplas ja Jõhvis. Tööinspektsiooni koolitusi rahastab Euroopa sotsiaalfond ja need on osalejatele tasuta.

Koolitus algab 22. aprillil, koolitusele saab registreerida tööinspektsiooni kodulehel www.ti.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)