Valjala mälumängu võitsid Taibud

Eelmisel neljapäeval lõppes Valjala valla mälumäng, mille põhiteema oli Eesti. Jaanuaris alanud viievoorulise teadmisteproovi võitis võistkond Taibud koosseisus: Karin Varipuu, Kerle Neemesto, Laila Harjus, Liljan Sepp ja Tiia Lätt. 

Teise koha pälvisid Nupukesed – Anita Rahu, Erika Välinurm, Ester Vaiksaar, Maarika Saks ja Tea Pajula. Kolmandale kohale tuli võistkond Pusa – Jaanus Pukk, Kalev Kobin, Sille Lapp ja Urmas Marmor.

Kokku osales viis võistkonda. Peakorraldaja Pirgit Nuut jäi mälumänguga rahule. “Tore on, eriti kui ise küsimusi koostad ja saad ise ka targemaks,” märkis ta. Igas voorus tuli osalejail vastust nuputada ka ühele küsimusele Saarte Häälest. Loosi tahtel sai kuutellimuse Harri Kabel.

Küsimusi aitasid koostada ka kohaliku spordielu edendaja Johannes Kuusk, valla kultuurijuht Karin Šuprudko ja maavanem Kaido Kaasik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 281 korda, sh täna 1)