Luksusjahi omanik on ikka suurim erainvestor (1)

Saaremaal tegutseva AS-i Luksusjaht rootslasest omanik Sven Lennart Alpstål on Äripäeva arvestuste järgi Tallinna börsi suurim investor ja troonib seega edetabeli tipus.

Sven Lennart Alpstål oli investorite TOP-i ülekaalukas võitja ka mullu. Äripäev kirjutas eile oma täna ilmuvat edetabelit tutvustades, et Alpstål on aastaga oma hästi hajutatud portfelli juurde investeerinud ja teeninud ühtekokku enam kui 1,7 miljonit eurot. Alpstål, kes on ajakirjandusele tänini kättesaamatu, on Tallinna börsile paigutanud rohkem kui 10 miljonit eurot.

Investorite TOP-i teisel kohal on 3 miljoni euroga ärimees Maksim Liksutovi naine Tatjana Liksutova, kolmanda koha on 2,1 miljoni euroga hõivanud Andrus Rand – vahe võitjaga on juba tublisti rohkem kui neljakordne.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 877 korda, sh täna 1)