Nautse Mihkli on avatud uutele ja vanadele sõpradele

INGREM IMEDEMAAL: Muhulanna Ingrem Raidjõe meelest on tema kodusaar üks imedemaa, mida külalistele hea tutvustada. Nautse Mihkli on üks neist paikadest, kus külalised saavad rahus Muhumaal pakutavaid hüvesid nautida. Foto: Sander Ilvest

INGREM IMEDEMAAL: Muhulanna Ingrem Raidjõe meelest on tema kodusaar üks imedemaa, mida külalistele hea tutvustada. Nautse Mihkli on üks neist paikadest, kus külalised saavad rahus Muhumaal pakutavaid hüvesid nautida. Foto: Sander Ilvest

Nautse Mihkli talu Muhu saarel on kuulsaks saanud tulevikumuusika festivali Juu Jääb toimumiskohana. Tänavusel turismihooajal avab uuenenud Nautse Mihkli uksed oma vanadele ja uutele sõpradele ka puhketaluna.

Ingrem ja Kalev Raidjõe algatusel on Nautse küla vanimast talust saanud omanäoline puhketalu, milles on säilinud paiga miljööväärtuslikkus. Kogu talukompleks on ehedalt renoveeritud. Peamajas asub suur saal, kus saab pidusid pidada ja konverentse korraldada. Majas on veel stuudio-köök ja stiilsed toad külalistele.

Märtsikuu viimasel pühapäeval ei ole Nautse küla vahel näha ühtegi inimhinge. Mihkli suures taluõues toimetavad vaid perenaine Ingrem ja peremees Kalev Raidjõe. Lahke pererahvas kutsub uudistajad majja.
Avar peosaal on muljetavaldav. Nagu hiljem selgub, saame nii öelda kõige kohta, mida hoones ja hoovi peal näeme.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 075 korda, sh täna 1)