Semiir valmistub Koolitantsu finaaliks

Täpselt nädala pärast astub tantsukool Semiir üles Koolitants 2014 lõppvoorus, seni lihvitakse finaalitantsude tehnikat.

Tantsukooli üks juhte ja treener Iiri Roomets rääkis usutluses Kadi raadiole, et Koolitantsu finaali tantsis semiirikatest end tänavu 7.–9. klasside vanuserühm. Trupi 14 liikmest pooled on treeneri sõnul tegelikult 4.–6. klassist, nii et finaalis võistlevad saarlased endast hoopis vanematega.

Koolitantsu finaalis esitab Semiir kaks tantsu: üks tänava-, teine show-tantsu kategoorias. Mõlema tantsu lavastaja ja hiphop-tehnika õpetaja on Semi Morgun. Tantsutehnikas ja vastupidavuses valmistas noori ette Iiri Roomets. Tänavatantsu esitab 10, show-tantsu 14 noort.

Iiri Roomets tunnistas, et Semiir läheb finaali nagu alati kõrgete eesmärkidega ja tantsima võidu nimel. “Teame, et konkurents on finaalis väga tugev, ent oleme palju vaeva näinud ja loodame, et see tasub end ka ära. Samas on kõik finaali pääsenud juba võitjad, sest sinna pääsevad tõesti parimatest parimad.”

Koolitants 2014 finaal leiab aset 19. aprillil Tallinnas Nokia kontserdimajas, kus esitamisele tuleb 75 tantsu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 626 korda, sh täna 1)