Eesti Post koondab Kaasiku (1)

Enam kui kaks aastat tagasi Eesti Posti Saare-Hiiu piirkonna juhi kohale asunud Tiit Kaasiku ametikoht koondatakse.

Eesti Posti postiteenuste divisjoni juht Kaido Padar ütles, et Eesti Post muudab postkontorite võrgu struktuuri vastavaks uuenenud ettevõtte vajadustele ning seetõttu tekib tänase 13 piirkonna asemel 1. juunist viis piirkonda: Tallinna, Lõuna, Põhja, Ida ja Lääne piirkond. Saaremaa kuulub 1. juunist Lääne piirkonna alla.

Padar märkis, et Eesti Posti praegune struktuur töötati välja viis aastat tagasi ning see ei toeta enam vahepeal oluliselt kasvanud ja arenenud ettevõtte vajadusi. Kasvava e-kaubanduse taustal on kõvasti muutunud ka klientide tarbimisharjumused ja soovid klienditeenindusele.

Saaremaal mitmes juhtivas ametis töötanud Tiit Kaasik ütles, et ta on struktuurimuudatustega kaasnenud koondamiste tõttu varemgi töökohast ilma jäänud. “Kui asusin tööle haigekassasse, viidi see natukese aja pärast Pärnusse ja kui töötasin kohtus haldusdirektorina, moodustati pärast seda suured piirkonnad,” rääkis Kaasik, kes on töötanud ka Pihtla abivallavanema, Kuressaare bussijaama juhataja ja Torgu vallavanemana. “Karjäär on olnud põnev, aga mingist vanusest tahaks nagu kindlust juba saada, aga paistab, et see ei tule niipea,” sõnas Kaasik.

Kõige meeldivamaks töökohaks pidas Kaasik tööd kohtus, kuid tore oli ka Pihtla abivallavanema koht ja praegune amet Eesti Postis. “Pidevalt olid muudatused ja igav ei hakanud kunagi, niikaua kuni asi iseennast ei puudutanud,” lausus ta.

Tiit Kaasikul on võimalus kandideerida loodava Lääne piirkonna juhi kohale, kuid ta ei soovinud öelda, kas ta seda teeb.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 510 korda, sh täna 1)