Lasteaed sai auto ja laeva

AUTOKASTI MAHUB MEID PALJU: Tuulte Roosi lasteaia Rukkilille rühma lapsed Ricco Räim, Joosep Sepp, Grete Linda Peedi, Heleri Ink (ees), taga seisab Heti Rannama ja Karl Eerik Palts rõõmustavad uue mängimisvõimaluse üle. Foto: Sander Ilvest

AUTOKASTI MAHUB MEID PALJU: Tuulte Roosi lasteaia Rukkilille rühma lapsed Ricco Räim, Joosep Sepp, Grete Linda Peedi, Heleri Ink (ees), taga seisab Heti Rannama ja Karl Eerik Palts rõõmustavad uue mängimisvõimaluse üle. Foto: Sander Ilvest

Üleeile paigaldati Tuulte Roosi lasteaia mänguväljakule uued atraktsioonid. Mänguväljak täienes puust auto ja laevaga, mille valmistasid Kuressaare ametikooli õpilased.

Raha kulus selleks 1303 eurot, millest 609 eurot andis Kuressaare linn ja 694 eurot kogusid heategevuslike laatadega ning lapsevanemate annetustega lasteaia hoolekogu liikmed.

Lasteaia direktor Helle Karu tunnistas, et neid ajendas suuremõõtmelisi mänguasju tellima suur vajadus õuemänguvahendite järele. “Eelmised mänguvahendid, auto aastast 2002 ja laev 2007. aastast olid juba amortiseerunud,” ütles direktor, kelle sõnul lagundavad avalikku mänguväljakut lisaks ilmastikule ka õhtuti seal käivad suuremad lapsed ja noored. Sama kujuga mänguasjad telliti aga seetõttu, et nii laev kui auto annavad ühel ajal tegevust paljudele lastele. Karu meenutas, et ka eelmise paadi valmistas neile Kuressaare ametikool.

Lastevanemate abiga on mänguväljakule tehtud veel uus kiik, jalgpallivärav ning märtsikuus ehitas üks isa väljakule puidust lennuki. Oma jõududega on “putitatud” ronimisrada, aga seegi vajaks väljavahetamist. Lasteaia hoone remont on aga planeeritud alles 2017. aastasse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 856 korda, sh täna 1)