Hannes Tali – tuntud mees (7)

TÖÖD JÄTKUB: Kuressaare kanalisatsiooni- ja veetorustike eest hoolitseb Hannes Tali juba paar aastakümmet. “Töö nagu töö ikka,” arvab naerusuine mees. Foto: Sander Ilvest

TÖÖD JÄTKUB: Kuressaare kanalisatsiooni- ja veetorustike eest hoolitseb Hannes Tali juba paar aastakümmet. “Töö nagu töö ikka,” arvab naerusuine mees. Foto: Sander Ilvest

Hannes Tali seisab juba 25 aastat hea selle eest, et Kuressaare vee- ja kanalisatsioonitorustikud toimiksid ning saarlaste kraanist tuleks ikka puhas ja kvaliteetne vesi. Ning kui “vee- ja kanalivaldkonnas” probleeme tekib, on tumeda vuntsiga elavaloomuline Tali üks, kes need lahendab.

Kuigi paljud teavad Hannes Tali (52) eelkõige selle tõttu, et ta sõidab ringi helesinise “pütiautoga”, on eramute reoveemahutite tühjendamine vaid väike osa tema tööst. Peamine on ikka veevarustusega seotu. On ju Tali tööandja Kuressaare Veevärk ja ametinimetus lukksepp-autojuht.

“Meie veevärk läheb järjest paremaks,” leiab Tali, kelle arvates pole Kuressaare kraaniveele ja selle maitsele midagi ette heita. “Mandril kusagil käies proovin esimese asjana, kuidas sealne kraanivesi maitseb, ja võin öelda, et meil siin on tõesti hea vesi.”

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 670 korda, sh täna 1)