Keith Pupart jätkab Prantsusmaal Arago de Sete’i meeskonnas

Kuigi Keith Puparti koduklubi Arago de Sete langes Prantsusmaa meeste võrkpallimeistrivõistlustel konkurentsist juba veerandfinaalis, jäi saarlane tingimustega rahule ja pikendas lepingut veel aasta võrra.

“Ju siis klubi oli minuga rahul, kui nad mulle uut lepingut pakkusid. Mina olen rahul,” rääkis Keith Pupart, kes oli meeskonna üks põhitegijaid ja tihti ka suurim punktitooja. “Kui vaadata numbreid, siis nagu võiks rahule jääda, aga eks alati saab paremini ja tulebki üritada paremini.”

Põhiturniiril kuuenda koha saanud Arago de Sete’i hooaeg sai lõpu, kui kaotati teises veerandfinaalmängus 1 : 3 Pariisi Volleyle. Keith Pupart oli 15 (+10) punktiga Sete’i meeskonna resultatiivseim.

“Hooaeg on selleks korraks läbi, aga hetkeseisu vaadates nagu ei olnudki play-offi pääs nii paha tulemus,” rääkis Keith Pupart. “Oma viie siin oldud aastaga ma nii tihedat rebimist ei mäleta. Hooaja alguses olid ootused muidugi suuremad, aga kõik võistkonnad on siin väga võrdsed ja võidud-kaotused on pisiasjades kinni.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 93 korda, sh täna 1)