Timmu Kõrge ja Erki Pints Moskvas kolmandad

HEA KOGEMUS: Peamiselt asfaldil toimunud võidusõidul said Kõrge ja Pints juurde ohtralt uusi oskusi autot valitseda. Foto: Timo Anis

HEA KOGEMUS: Peamiselt asfaldil toimunud võidusõidul said Kõrge ja Pints juurde ohtralt uusi oskusi autot valitseda. Foto: Timo Anis

Venemaa pealinnas Moskvas sõidetud Rally Masters Show võitsid Markko Märtin – Kristo Kraag, saarlased Timmu Kõrge – Erki Pints olid tihedas konkurentsis kolmandad.

“Kutse võistlusele tuli Markko Märtini ja tema tiimi kaudu, kes siin ka eelmisel aastal käisid ja said siit väga positiivse emotsiooni,” rääkis Timmu Kõrge. “Eesmärk oli saada esimene asfaldikogemus täielikus asfaldiseades oleva autoga ja loomulikult ei tundnud me ennast selle autoga üleüldse veel liiga enesekindlalt. Selles mõttes sai eesmärk täidetud kuhjaga, kaks viimast katset olid juba väga head.”

Laupäeval sõideti Moskvas Krõlatskoje spordibaaside ümbruses juba neljas Rally Masters Show. Tegu on kutsetega võistlusega, mille eesmärk on pakkuda rahvale nimekate sõitjate kõrgetasemelist võidusõitu. Osalejaid oli nii Venemaalt, Lätist, Soomest kui ka Jaapanist.

Terve päeva Aleksei Lukjanuki järel absoluudi neljandal kohal sõitnud Timmu Kõrge ja Erki Pints (Ford Fiesta R5) jätsid venelase viimase katsega seljataha ja tõusid kolmandale kohale, edu Lukjanuki ees jäi 5,7 sekundi peale, kaotust Märtinile jäi 45,6 sekundit. Superarvestuses olid Kõrge ja Pints teised.

Timmu Kõrge sõnul ta ennast veel liiga enesekindlalt ei tunne, aga asfaldikatsed andsid auto tunnetuse mõttes kindlasti palju juurde. “Tulemusega olen väga rahul. Selge oli see, et esimest korda asfaldil me kõigile vastu ei saa.

Ja eks ma muidugi ootasin Aleksei Lukjanukilt samuti temale omast pöörast tempot. Õnneks suutsime kõik muud autod seljataha jätta ja selle tulemuse üle oleme õnnelikud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 195 korda, sh täna 1)