Tullio Liblik plaanib vanadekodu rajamist (8)

Saaremaa spaaäri looja Prits Liblik  kavatses Kuressaarde haigla kõrvale rajada vanadekodu, tema poeg Tullio viib nüüd selle mõtte ellu, kirjutas Äripäev.

“Praegu on seal muruväljak, plaanis on teha sinna aga hooldekodu. Eestis mõned sellised juba toimivad ja mulle tulevad külla ka partnerid Soomest, kellel on sääraste hooldekodude opereerimise kogemus olemas,” rääkis Tullio Liblik, kes eelmisel aastal ostis oma vennalt Ago Liblikult maatüki aadressil Aia 29 Kuressaares.

Libliku sõnul tuleb sinna hooldekodu, kus vanainimesel on mugav olla. Selliseid on Eestis praegu kaks, Saaremaal pole aga ühtegi. “Me ei kavanda oma klientuuriks ainult saarlasi, Saaremaa on piisavalt hea tuntusega, et võiks kliente ka kaugemalt leida.”

Äripäev kirjutas eile esiküljeloos, et poolteist aastat pärast Saaremaa spaaäri rajaja Prits Libliku surma on üks tema spaa 12 miljoniga müügis, teine pooleldi suletud, pojast suuromanik maadleb terviseprobleemiga ning vanaisa Pritsu poolt välja õpetatud pojatütar lahkus eriarvamuste tõttu konkurendi juurde.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 382 korda, sh täna 1)