Parima toiduaine tiitli pälvis Farmi Kreeka jogurtite sari

Eile Tallinnas toimunud Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil kuulutati parimaks toiduaineks Maag Piimatööstus AS-i toodetud Farmi Köögi Kreeka jogurtite sari.

Konkursi kuldmärgi pälvisid veel mittealkohoolse joogi eest Pai Pluss smuutid ja alkohoolse joogi kategoorias Vana Tallinn Signature. Parima tervisetoidu kategooria žürii tunnustas kuldmärgiga Tere D-vitamiiniga piima.

Toiduliit kuulutas välja ka tänavused parimad tooted piirkondlikelt väikeettevõtjatelt, milleks on Põhja-Eestis Pure Line Product OÜ toodetud plombiirjäätis meega, Lõuna-Eestis MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök toode Manu hõrk jõhvikakaste, Virumaal Freezedry OÜ külmkuivatatud maasikad ja Lääne-Eestis Kuressaare Jäätis OÜ valmistatud mustsõstraketšup.

Rahva lemmikuks osutus teiste seas ka Muhu leib seemnetega, Muhu Pagarid OÜ.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 199 korda, sh täna 1)