Parvlaev Kõrgelaid sattus Sõru sadamas põhjapuutesse

Väinamere Liinide teatel toimus parvlaevaga Kõrgelaid sildumisel vahejuhtum, kui kell 9.30 Triigi sadamast väljunud laev sattus Sõru sadama lähistel põhjapuutesse. Kõrgelaid sai omal jõul uuesti liikuma ning laev sildus ca pooletunnise hilinemisega kell 11.15.

Kapteni sõnul toimus juhtum ohutuna märgitud veealas. Uurimine peab selgitama, kas tegemist oli tehnilise rikkega või on merepõhja profiil talve jooksul muutunud võrreldes kaardi andmetega. Laeval oli vahejuhtumi ajal 26 reisijat ja 18 sõidukit. Reisijatele, sõidukitele ega laevale otsest ohtu ei olnud. Kõrgelaiule on tellitud tuukriülevaatus ja koostöös sadamaga kontrollitakse üle ka sadama akvatoorium. Sellega seoses võib õhtune väljumine Sõrult edasi lükkuda, operatiivne info on kättesaadav www.tuulelaevad.ee liikuvalt inforibalt.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 324 korda, sh täna 1)