Ilmar Raagi uus film võitis USA festivalil auhinna

Saarlasest filmimehe Ilmar Raagi vastvalminud mängufilmi “Ma ei tule tagasi” maailma esilinastus toimus 18. aprillil Tribeca filmifestivalil, mis on Sundance’i filmifestivali kõrval olulisim festival USA-s.

Film sai Nora Ephroni žürii eripreemia. Nora Ephron oli legendaarne USA stsenarist ja režissöör. Ta on selliste tuntud filmide nagu “You’ve got mail”, “When Harry Met Sally” ja “Sleepless in Seattle” stsenarist, neist kaks viimast on olnud ka parima stsenaariumi Oscari nominendid. Pärast Nora Ephroni varast surma antakse temanimelist auhinda Tribeca festivalil välja teist korda.

“Ma ei tule tagasi” on Eesti-Vene-Valgevene-Kasahhi-Soome koostööfilm, mille võtted toimusid Venemaal, Valgevenes ja Kasahstanis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 218 korda, sh täna 1)