Kalurite päev tuleb Mändjalas

Saaremaa traditsiooniline kalurite päev toimub tänavu Mändjala rannas, nagu ikka juuli teisel laupäeval, 12. juulil.

Kahe valla ettevõtjatest vallajuhid otsustasid jõud ühendada ja leppisid kokku, et selle aasta kaluritepäev on Mändjala rannas ja järgmisel aastal Mõntu sadamas.

“Kahe valla kalurite päeva ürituse kokkuviimine üheks suureks peoks on märk sellest, et ettevõtja taustaga vallajuhid mõistavad koostöö vajadust nii väikeses kui ka suuremas plaanis,” ütles Torgu vallavolikogu esimees Mihkel Undrest.

Kaarma vallavanem ja varasemate Nasva kalurite päevade korraldaja Andres Tinno (fotol) on tulemusega rahul, sest programm tuleb pikem ja ka rahvast mahub üritusele rohkem. Esinema on kutsutud Vanaviisi ja Justament ning juba paar aastat rahva südameid võitnud Kõrsikud.

Üritus on rahvale tasuta ja seda aitavad korraldada Kaarma Valla Arengu SA, Torgu vald, Saarte Kalandus, Mändjala kämping, OÜ VRHL, OÜ Saare Fishexport, AS Mõntu Sadam ning teised Kaarma ja Torgu valla kala püügi- ja töötlemisettevõtted.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 288 korda, sh täna 1)