Maasilinna selts kutsub korrastamistalgutele

MTÜ Maasilinna Selts, kes on võtnud oma südameasjaks ordulinnuse korrastamise, kutsub kõiki pühapäeval talgutele.

“Ma arvan, et Maasilinn on üks Euroopa vaatamisväärsusi ja meie valla ainus turismimagnet, ja on ikka piinlik lugu küll, kui see on must ja räämas,” ütles Maasilinna seltsi juhatuse liige, valla kultuuri- ja hariduskomisjoni esimees Evi Männik.

Maasilinna seltsi eestvedajad on juba eelnevalt vaatamas käinud, mis töid seal talgupäeval teha saab. Plaanis on võsa maha võtta, oksi lõigata, ümbrust riisuda ja vana pilliroog kokku korjata. Kohapeal on olemas ka oksapurustaja. “Tööd on igaühele, saab teha nii raskemat kui ka kergemat tööd, vastavalt sellele, kuidas keegi saab, tahab ja võib,” kutsub Männik talgupäevale nii noori kui vanu. “Usun, et tuleb üks tore ja toimekas päev mõnusas seltskonnas.”

Talgulistel soovitatakse kaasa võtta rehad ja väikesed kirved. Vald toetab saebensiini ja oksapurustaja kohale organiseerimisega. Päeva lõpus pakutakse talgulistele sooja talgusuppi. Talgud algavad homme kell 10 ja kestavad orienteeruvalt kella 15-ni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 325 korda, sh täna 1)