Arensburgi hotell on aasta veiniarendaja

Läinud nädalavahetusel Tallinnas toimunud Nautimuse galal tunnistati saarte veinikultuuri arendajaks 2013. aastal Kuressaare südalinnas tegutsev Arensburgi hotell. Arensburg OÜ tegevjuht Terje Nepper ütles, et tiitlite väljaandjad olid Liviko ja Eesti sommeljeed. “Ja selline tore tiitel nagu saarte veinikultuuri arendaja tuli hotellile Arensburg,” tähendas ta.

Põhjuseid, miks Arensburgile selline tiitel anti, oli Terje Nepperi sõnutsi mitu. “Esiteks kindlasti aastatepikkune veinikultuuri tutvustamine Kuressaares meie veiniklubi Arensburg kaudu ja lisaks Arensburgi restorani töötajate pidev sellealane koolitamine,” loetles ta. Samuti peeti kiiduväärseks, et Arensburg ka ise aktiivselt koolitusi korraldab, oma veinikaardi tasemel hoiab ja veiniõhtusööke organiseerib. Kindlasti mängis rolli seegi, et just Arensburgi veiniklubi valib ka Saare maavanema iga-aastase vastuvõtu veini.

Terje Nepperi sõnul ei osanud nad oodata, et neile mõni tiitel võiks tulla. “Saabus kutse galale ja mõtlesime, et lihtsalt tore üritus, aga juhtus nii, et saime ka tiitli,” rõõmustas ta.

Tunnustusi jagus ka mujale üle Eesti, kuid valdav osa tiitleid läks siiski Tallinna. Kokku tunnustati kümmekonda restorani.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 318 korda, sh täna 1)