Kuivastu–Virtsu laevaliinil nüüd kevadgraafik

Kuivastu–Virtsu liinil kehtib sellest nädalast kevadgraafik ja suuremal osal päevast toimuvad reisid kõigil päevadel iga 35 minuti järel. Kevadgraafik kehtib 19. juunini, siis tiheneb graafik päeva ulatuses tipphooajaks veelgi.

Kevadgraafikusse lisandub võrreldes talvega kokku 72 reisi nädalas. Tihedam graafik rakendub reeglina reisidel vahemikus kell 10.50 Kuivastust kuni kell 18.45 Virtsust, reedeti lõpeb 35-minutiline graafik kell 21.05 reisiga Virtsust. Muudel aegadel kehtib endiselt 1 tunni ja 10 minuti graafik.

Ohtlike veoste ajad on Virtsust kell 14.05 ja 17.35 ning Kuivastust kell 10.50 ja 18.10. Tavareisijate jaoks on ohtlike veoste reis samuti veidi erinev – sellele võetakse veidi vähem sõidukeid, väikesed sõidukid suunatakse alumisele autotekile ja kõik reisijad peavad autotekkidelt lahkuma. Laevafirma palub nende piirangutega arvestada.

Lisaks ohtlike veoste reisidele on kindlad reisid määratud ka eriveostele, mis võivad kaasreisijatele ebamugavusi põhjustada. Eriveoseid võib vedada nii ohtlike veoste aegadel kui ka veel Virtsust kell 7.55 ning Kuivastust 14.40 ja kell 23.

Rohuküla–Heltermaa liinil kehtib kevadgraafik juba 15. aprillist ja Triigi–Sõru liinil 24. aprillist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 271 korda, sh täna 1)