Ruhnu otsib spordihoonele rahastust

Ruhnu vallavolikogu eilsel istungil volitati vallavanem Aare Sünter spordihoonele rahastust leidma.

“Spordihoone oleks saare jaoks oluline sotsiaalobjekt, seda enam, et kool töötab praegu ju pastoraadis,” ütles volikogu esimees Mati Raal, kelle sõnul sai koolihoone spetsiaalselt projekteeritud kolme plokina. “Vahet pole, kas esimesena ehitada valmis klassiruumid, õpetajate tuba ja söökla või spordisaal,” selgitas Raal.

Veel kinnitas volikogu europarlamendi valimiskomisjoni ja kuulas raamatupidaja ettekannet eelarve täitumisest. “Eelarves pole kolm kuud ülekulusid olnud, teatas raamatupidaja, ja varsti võib mõtlema hakata isegi lisaeelarvele,” sõnas volikogu esimees.

Ruhnu laeva e-piletite süsteemi oodatakse suure huviga. Raali arvates võib probleeme tekkida neil inimestel, kel on Ruhnus kinnisvara, aga kes saarele sisse kirjutatud ei ole. Ka neil peaks tavaturistidega võrreldes volikogu esimehe meelest olema mingi eelis laevale pääsemisel.

“Kui kõik kusagil mujal koolis käivate laste vanemad ennast nüüd Ruhnu sisse kirjutavad, toob see vallale kaasa suure koorma pearaha maksmise näol,” muretses Raal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 120 korda, sh täna 1)