Tänu tuleõnnetuse ärahoidjaile

Täname Erki ja Eero Heinsalu, Tiit Välinurme ja Saaremaa eri kohtadest tulnud päästemeeskondi, kes jüripäeval hoidsid ära suure tuleõnnetuse võimaluse Valjala alevikus. Eriti kui meenutada tollel päeval puhunud tugevat tuult. Aitäh suure vaeva eest kõigile.

Palume koolides kogunemistel ja kodudes selgitada lastele veel kord tikkudega või tulemasinaga tegutsemise üliohtlikkust – eriti kuival perioodil, nagu praegu on. Suvevaheaeg on ju ees.

Valjala juhtumi puhul tundub, et selles kohas on tõenäoliselt ka varem viibitud. Kuidas muidu oskas kaks algklassi poissi – kelle nimed on teada ja kes tegelikult elavad alevikus hoopis teises kandis – minna mitukümmend meetrit teest eemale võõrale krundile hoonete vahele ja põhjustada õnnetuse?

Ka lähedal asuva rahvamaja töötajad võiksid noortele külastajatele meenutada, et võõras territoorium on võõra oma ja jäägu neile keelatud alaks.

Ilusat õnnetusteta kevadet!

Tänajate nimel Tiiu Tomson Valjalast

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 106 korda, sh täna 1)