Hoidkem korda!

Foto: Andres Ramst

Foto: Andres Ramst

Prantsusmaa kuningas Louis XV läks ajalukku ütlemisega “Pärast meid tulgu või veeuputus!”. Aste alevikus elab inimesi, kelle meelest tulgu pärast neid või prügiuputus. Vaatamata võimalustele olmeprügi selleks otstarbeks mõeldud konteineritesse toimetada, arvab mõni endal olevat õiguse oma prügiga ümbruskonda risustada, näidates nii üles äärmiselt ülbet ja hoolimatut suhtumist nii kaaskodanikesse kui ka keskkonda.

Lisaks kortermajade juures olevatele konteineritele on sorteeritud prügi jaoks konteinerid ka ühistu kaupluse ees. Kahjuks võib ka siin aeg-ajalt näha inimeste lohakust: sorteeritud prügi hulka sokutatakse sorteerimata olmejäätmeid või on prügikott visatud konteinerite vahele maha.

Oleme hoolivamad oma ümbruse vastu! Meie elukoha heakorra eest peaksime vastutama ühiselt!

Andres Ramst

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)