Linnapea peres on oodata järelkasvu (6)

PISIPERE OOTUSES: Riina, Hannes ja Henri Kristjan Hanso on perelisaks valmis. Foto: Raul Vinni

PISIPERE OOTUSES: Riina, Hannes ja Henri Kristjan Hanso on perelisaks valmis. Foto: Raul Vinni

Kuressaare linnapea Hannes Hanso ja ta kaasa Riina elavad rõõmsas ootuses. Selle sügise teises pooles on sündimas nende teine ühine laps.

Silmnähtavalt säravad Riina ja Hannes tõdesid, et lapsuke peaks praegustel andmetel sündima novembris. “Pigem novembri lõpus, detsembri alguses isegi,” täpsustas Riina Hanso.

Hannes Hanso märkis, et kuna nende esimene ühine laps Henri Kristjan on praegu umbes aastane, siis võiks ju vähemalt üks enam-vähem samaealine veel kodus olla. “Mida ühe-ealisemalt nad kasvavad, seda toredam neil on.

Saavad mõne aasta pärast koos mängida,” tähendas ta. Hannes möönis, et eks esialgu on kindlasti raske, kuid küll aja edenedes läheb lihtsamaks.

Praegu on küll pisut vara, kuid kui õige aeg käes, tahavad Hannes ja Riina kindlasti ka seda kohe teada, kummaga neil tegemist, poisi või tüdrukuga. “Osa vanemaid jätab lapse soo enda jaoks üllatuseks, ei taha ette teada, aga minu meelest on teada ikka toredam. Lihtsam on elu planeerida,” arvas Hannes Hanso, lisades, et poisile tuleks ju varuda ühte värvi ja tüdrukule teist värvi asjad. “Ja siis saab juba nime peale varakult mõelda,” nõustus ka Riina. “Just, nimede valimine on alati väga lõbus olnud!” kinnitas Hannes.

Maikuus on ees ootamas europarlamendi valimised ja kui peaks juhtuma, et Hannes Hanso osutub valituks, on ta veendunud, et oodatav laps peab ikka Saaremaal sündima. “Võib minna nii või naa, aga kaldun arvama, et temast saab ikka Kuressaare kodanik,” nentis ta.

Hannes naeris, et Kuressaare kipub nende pere jaoks viljakas olema. “Meil Kuressaares läheb kuidagi eriti hästi, Endi (Henri Kristjan – toim) ka ju sattus teele, kui ooperipäevadelt tulime,” sõnas ta muiates. Küsimusele, millist kultuuriüritust Hansod nüüd siis hiljuti vaatamas käisid, naersid mõlemad vastuseks, et “süüdi” on lihtsalt Kuressaare hea aura.

Eelmisest abielust on Hannes Hansol poeg Toomas ja tütar Saara Triinu, kes elavad oma emaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 078 korda, sh täna 1)