FC Kuressaare sai Tulevikult revanši

FC Kuressaare alistas Salme staadionil Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas Viljandi Tuleviku 2 : 1 ja võttis nädal tagasi saadud 0 : 1 kaotuse eest magusa revanši.

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak ütles, et võit oli meeskonnale väga tähtis ja mitte ainult tabeliseisu pärast, vaid andis kõigile juurde eneseusku. “Eelmises mängus mängisime väga hästi, aga kaotasime,” rääkis ta. “Siis olid poisid pettunud, sest mäng näitas, et saame hakkama. Muidugi oleks olnud ilusam 2 : 0 võita ja oma puur puhas hoida, kuid olin kindel, et pärast väravat tuleb kohe lõpuvile. Õnneks seekord sellist paanikat ei tekkinud, kui Pärnu vastu mängides.”

Peamiselt keskväljal toimunud võitluses kumbki osapool konkreetsete võimalusteni ei jõudnud ja löögid lendasid väravast mööda. Kuressaare jõudis esimest korda sihile 34. minutil, kui Märten Pajunurm suunas paremalt äärelt antud nurgalöögist palli peaga edasi tahaposti ja Maarek Suursaar lõi viielt meetrilt kindlalt 1 : 0.

73. minutil sai Sander Laht keskelt läbi, tõmbas paar kaitsjat haneks, söötis paremale ja Tõnis Koppel lõi 2 : 0. “Sander oleks võinud varem lüüa või sööta, aga pall põrkas talle õnnelikult ette ja Tõnis lõi kindlalt ära,” kommenteeris Pohlak.

Tulevik võitles aga lõpuni ja jõudis teisel üleminutil ka eesmärgile, kui ründaja paremalt äärelt kasti antud tsenderduse väravaks realiseeris. “Nad said selle värava teenitult,” tõdes Pelle Pohlak.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)