FC Kuressaare alistas Pärnu Linnameeskonna

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliigas Pärnu Linnameeskonna vastu mängides kohtumise algul penaltist kaotusseisu jäänud FC Kuressaare suutis mänguohjad siiski enda kätte võtta ja võitis võõrsil kindlalt 3 : 1.

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak tõdes, et mänguliselt ei olnud võit siiski nii kindel. “Sellise ilmaga väga palju ilusat jalgpalli mängida ei saanud, pressing polnud nii hea kui Tuleviku vastu ja seepärast võib öelda, et lõpp hea, kõik hea,” võttis ta mängu kokku.

Saarlased jäid juba 9. minutil kaotusseisu, kui võõrustajad penalti realiseerisid. “Ei oska öelda, kas penalti oli või ei olnud, aga ise ehitasime endale selle,” nentis Pohlak.

Kaotusseisus õnnestus saarlastel kontroll mängu üle enda kätte saada. “Värava peale ärkasime just üles. Pall hakkas kiiremini liikuma ja pall jõudis kiiremini ründajateni. Kuni väravani püsis pall ühe mängija käes liiga kaua,” märkis peatreener.

Eesmärgini jõuti siiski alles 44. minutil, kui pall põrkas Amor Luubi kauglöögist enne väravavahti maha ja libedal murul oli viimane võimetu palli tõrjuma. Puhkama mindi seisul 1 : 1.

Teist poolaega alustasid saarlased taas uimaselt ja väljakuperemeestel oli kerge initsiatiiv haarata. Pelle Pohlaku sõnul tulid pärnakad hurraaga peale, aga siis sai kas tahtmine või jõud otsa ja maksvusele pääses Kuressaare meeste suurem tahe.

56. minutil tõrjus Pärnu väravavaht palli äärele, kust Märten Pajunurm üritas selle otse väravasse lüüa. Värava ees tekkinud segaduses lükkas Linnameeskonna kaitsja Taavi Kitsel palli oma väravasse ja Kuressaare sai juhtima 2 : 1.

Viigiväravat üritanud pärnakad jätsid kaitsesse suuri auke ja 74. minutil kasutasid saarlased selle ära, kui Maarek Suursaar mängis väravavahist mööda ja lõi terava nurga alt taha ristnurka seisuks 3 : 1.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)