Kaarma naiskond krooniti maakonna võrkpallimeistriks

Kuressaare spordihoones mängitud maakonna naiste võrkpallimeistrivõistlused võitis nelja naiskonna konkurentsis Kaarma, edestades Leisit, Avost ja Saaremaa Spordikooli.

Kaarma võitis kõik vastased 2 : 0, Leisi oli 2 : 0 parem Avosest ja Spordikoolist ning Avos võitis Spordikooli 2 : 0. Saaremaa Spordikool pidi seekord tunnistama kõigi vastaste paremust.

Kaarma naiskonna sidemängija Krista Vahter ütles, et turniiri alustati eesmärgiga võita meistritiitel ja see õnnestus. “Viimane mäng Leisiga oli tasavägine,” tunnistas ta. “Kuigi võitsime, oli teine geim päris pingeline ja vägev.”

Vahteri sõnul olid Kaarma naiskonna edu võti ja trump hea koostöö ja ühtsus. “Tegelikult ei ole Saaremaal kunagi teada, kes võidab, ja seepärast on meistrivõistlused hästi toredad,” nentis Vahter. “Mängid oma sõpruskonnaga ja tuleb, mis tuleb, kuigi pingutad ikka sajaga. Võita tahavad ju kõik ja kaotama ei lähe keegi. Täna olid võistkonnad kõik ühetugevused, aga pall on ümmargune ning hea on, et võitsime.”

Krista Vahteri hinnangul on neli osalevat naiskonda pisut vähe, kuid kõigi mängijate kokkusaamisel oleks võinud mängida viis võistkonda. “See on ka maksimum, lihtsalt pole niipalju harrastajaid,” tõdes Vahter, kes on Kaarma naiskonnaga valmis tuleval aastal tiitlit kaitsma.

Kaarma naiskonnas mängisid: Krista Vahter, Janne Järvalt, Erle Laak-Sepp, Helen Pildre, Raili Sepp ja Gerda Kaubi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 388 korda, sh täna 1)