Kersten Vanem lõpetas Ameerikas oma edukaima tennisehooaja

Ameerika Ühendriikides Alcorni ülikoolis õppiva Kersten Vanema ülikooli sportlaskarjääri viimane hooaeg kujunes tennises tema karjääri edukaimaks.

“Võistkonnaga kaotasime küll oma konverentsi poolfinaalis, kuid mina isiklikult mängisin terve hooaja väga edukalt,” rääkis 11 võitu ja viis kaotust saanud Kersten Vanem, kellel siiani pole nii edukat hooaega veel olnud.

Saarlane valiti oma regiooni aasta parimaks mängijaks 2014, samuti mängis ta ennast parimate võistkonda. Hooaja lõpus valiti Kersten Vanem Alcorni ülikooli parimaks naissportlaseks, Alcorni tennisevõistkonna kõige väärtuslikumaks mängijaks ja Alcorni tennisevõistkonna parimaks paarismängijaks.

“Nagu ma varem ütlesin, ei ole mul nii edukat hooaega siiamaani olnud, ning kui ma jõulude aegu kodust lahkusin, siis andsin endale lubaduse, et annan endast oma viimasel ülikooli hooajal sada protsenti, ja tundub, et ma pidasin oma lubadust,” rääkis Kersten Vanem.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 733 korda, sh täna 1)