Oskar Nisule etapivõit

Prantsusmaa amatöörklubis CC Villeneuve Saint-Germain sõitev jalgrattur Oskar Nisu võitis velotuuri Tour de la Manche viienda etapi.

“Ausalt öeldes tundsin ennast pärast esimest päeva ja proloogi halvasti, sest suutsin natuke haigeks jääda,” tunnistas Oskar Nisu. “Peavalu, kurk valus ja köha, oli vast selline külmetus. Kolmandal päeval mõtlesin isegi tuuri katkestada, kuna ilmad on ka vihmased olnud.”

Laupäeval oli tuuril kaks etappi, hommikul ja õhtul. Õhtune etapp oli 84 km ja Oskar Nisu sai grupi eest koos jooksikutega ära ja lõpus pääses ta ka üksi minema. “Raja profiil oli täna raske ja finiš ühekilomeetrise tõusu otsas, aga tunne oli täna hea ning suutsin võidu vormistada,” rääkis Nisu, kes oli võidu üle väga õnnelik. “Ja olen ka selle üle õnnelik, kuidas see tuli. Olen ammu seda võitu oodanud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)