Ott Tänak ja Raigo Mõlder said Argentiinas neli punkti

Pärast Argentiina MM-ralli kahel esimesel päeval Ott Tänakut ja Raigo Mõlderit tabanud tagasilööke olid mehed pühapäeval taas rajal ja sõitsid end WRC2 arvestuses kaheksandaks.

Drive DMACK-i meeskonna Ford Fiesta R5-autoga sõitvad Tänak ja Mõlder said ralli viimase päeva keerulistes oludes korralikult hakkama, kui võitsid kolm esimest katset korraliku eduga WRC2 konkurentide ees. Ralli viimase, El Condori katse teisel läbimisel olid eestlased teised ning WRC2 arvestuse Argentiina ralli kokkuvõttes tõusid nad 15. kohalt kaheksandaks ja said neli punkti.

“Tänane päev oli väga keeruline, kõik katsed olid väga udused või siis pilvede sees ja teeolud olid väga halvad,” võttis Ott Tänak ralli viimase päeva kokku. “Lisaks oli El Condor väga mudane, mis tegi seal sõitmise kohati väga keeruliseks. Ralli kokkuvõtteks peab kahjuks ütlema, et sõitsime kaugele, kuid sõita saime siin väga vähe. Rallit jäigi mõjutama esimese päeva avarii, mehaanikud tegid küll väga hea töö, kuid paar polti, mis lahti tulid ja murdusid, rikkusid meie teise päeva.”

WRC2 arvestuses said Argentiina ralli võidu Nasser Al-Attiyah ja Giovanni Bernacchini ning ralli üldvõit läks Jari-Matti Latvalale ja Miikka Anttilale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)