Margus Oopkaup kutsuti rännumees Klausiks

Saaremaalt pärit, ent Pärnus elav näitleja Margus Oopkaup sai Lottemaa teemapargilt toreda tööpakkumise. Ta tunnistas, et ettepanek minna suveks Lottemaale rännumeest koer Klausi kehastama tehti talle tõepoolest. “Vana koer Klaus on terve maailma läbi rännanud ja lõpuks jõuab ikka Leiutajate külla tagasi, kus ta elab oma suures rännukohvris,” tutvustas ta pakutud rolli.

Plaan on selline, et päevas oleks tal kaks 20-minutilist etendust kogu Lottemaa tegelastega ja siis veel kolm 10-minutilist monoetendust. Aga aktsioonis peab ikka olema terve päeva ehk siis kella 10-st 18-ni. Üks periood kestab 10 päeva, siis on 10 päeva puhkust ja jälle samamoodi – nõnda kolm kuud, sest Lottemaa on avatud juuni algusest augusti lõpuni. Vahepeal teeb Klausi ka Oopkauba dublant.

Margus Oopkaup ise Lottemaal veel käinud ei ole, aga nende tegemistega on ta siiski kursis. “Paistab väga vahva. Eelmisel aastal, kui Lottemaa avati, oli külastatavus väga suur, nüüd on palju uusi huvitavaid asju juurde tulnud ja Lottemaa ootab lapsi,” kinnitas Oopkaup, lisades, et ka täiskasvanutel on seal väga põnev.

Lastele on Margus Oopkaup oma sõnul väga palju mänginud. Pärnu teatris oligi ta “teeneline lastenäitleja”, sest mängis peaaegu kõigis lastelavastustes. “Lastele mängida on vahva,” kiitis Oopkaup. Ta märkis, et kui teatris mängis ta ikka laval, siis Lottemaal on lastega vahetu kontakt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 981 korda, sh täna 1)