Kuressaare hoolitseb vähemalt kahe liuvälja eest

Uisujääl RAUL VINNI

Uisujääl
RAUL VINNI

Saaremaa spordikooli kinnitusel saab sel aastal uisutada linnuse vallikraavis ja Kuressaare tervisepargis.

Alanud külm on kinni kaanetanud ka väiksemad veekogud ning juba nädalavahetusel oli siin-seal uisutajaid näha. Ametlikke uisuplatse siiski veel avatud ei ole.

Kalev Kütt Saaremaa spordikoolist kinnitas, et uisutamishuviliste peale on mõeldud ning vajaliku jääpaksuse korral saab peagi uisutada ZurraMurra juures ja tervisepargis. “Pikema külmaperioodi korral rajatakse liuväli ka Vanalinna kooli juurde,” vahendas Küti sõnu Kristiina Maripuu Kuressaare linnavalitsusest.

Olgugi et linn hoolitseb väljakute eest, traditsioonilist uisurenti ja kohvikut ZurraMurras ei avata. Toomas Leis, kes ZurraMurraga toimetab, märkis, et seni pole see olnud eriti tulus ettevõtmine. Seda enam, et külmaperiood ei pruugi pikk olla. “Ehku peale nädalaks avada pole mõistlik,” arvas Leis.

Jäähooaja said avada ka purjetajad. Seda küll Haapsalu kandis, kuhu võtsid nädalavahetusel suuna ka Saaremaa purjetajad. Monotüüp XV-klassis sõitev Juhan Kolk ütles, et Saaremaa jääd pole veel proovitud.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 985 korda, sh täna 1)