Lasteaia toimetusi

Orissaare lasteaed teise  Advendi aegu Pöide kirikus MARLEEN VÕTING

Orissaare lasteaed teise Advendi aegu Pöide kirikus
MARLEEN VÕTING

Lasteaias on detsember alati kõige kiirem aeg. Piiluvad päkapikud ja käib pidude eeskavade harjutamine. Lapsed on ootusärevad ja ka täiskasvanud ootavad põnevusega jõule.

Lasteaias toimusid advendihommikud ja käisime ka Pöide kirikus. Külas käisid meil suured päkapikud, kes tõid pakke kõikidesse rühmadesse. Tore oli vaadata laste säravaid silmi, kui pakke rühmades lahti harutati. Lapsed tundsid siirast rõõmu igast uuest mängust. Kohe sai uusi mänge ka mängida. Sõimerühma õpetajad esitasid lasteaia saalis väikese näidendi, mis lastele väga meeldis.

Jõulupeod on lasteaias alati kõige mõnusamad ja oodatumad peod. Lapsed esinevad vanematele ja loevad luuletusi. Lapsevanem näeb oma lapse esinemist ja pärast võib koos jõuluvanaga pilti teha. Lapsed olid pidudel esinedes kõik väga julged ja tublid. Tahan tänada kõiki lasteaia õpetajaid, muusikaõpetajat ja tantsuõpetajat Anne Keerdi, kes õpetasid lastele näidendeid, tantse ja laule. Peod olid lastepärased ja hoogsad.

Käes on uus aasta ja nüüd ootame kõik koos rohket lund, et saaks õues kelgutada ja lumelinna teha. Läheme rännakule loodusse talve vaatlema ja kutsume külla esimese klassi, et kuulda nende muljeid koolist. Toimetame ikka vaikselt edasi ja püüame tuua igasse päeva põnevust.

Soovime kõigile tegusaid ja põnevaid päevi uuel aastal!

Saida Kuusk, direktor

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 91 korda, sh täna 1)