Andres Aavik hakkas juhtima mitmevõistluse alarühma

andres-aavik-1024x768

Eesti kergejõustikuliidu juhatus kinnitas uued alarühmade juhid ja mitmevõistluse alarühma juhiks kinnitati Andres Aavik (pildil).

“Meie mitmevõistlus on praegu läbi aegade perspektiivikaimas seisus, aga keegi ei tea ju, mida tulevik toob,” ütles Andres Aavik. “Poisid küll üritavad, aga raha arengusse suurt panna pole, olümpia võtab kõik ära. Püüame siin võimalusi leida.”

Aaviku sõnul ei ole tema konkreetsed ülesanded veel paigas, kuid mõtteid on ja see on alaliiduga läbirääkimiste teema. “Tuleb kõik tegijad ühe mütsi alla koondada, noored tahavad ka oma võimaluse arenguks saada,” märkis ta.

Aavik on jõudumööda hoidnud silma peal ka Saaremaa mitmevõistluses toimuval. “Oleme Andres Laidega trehvates sellel teemal ikka rääkinud ja noori tegijaid on meil kogu aeg olnud,” lausus ta.

Andres Aavik on lõpetanud Tallinna spordiinternaatkooli. 1986. aastal tuli ta N. Liidu juunioride meistriks ning võitis samal aastal N. Liidu ja Saksa DV vahelise matši. 1987. aastal oli ta võidukas ka Eesti-Soome-Rootsi-Prantsusmaa juunioride maavõistlustel.

Andres Aavik on pikalt olnud mitmevõistluse fänn, panustanud viimastel aastatel meie mitmevõistlejate kevadistes lõunalaagrites taustajõuna. Andres Aaviku tütar Suzy-Anett Aavik on Eesti noortekoondise kandidaat.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 232 korda, sh täna 1)