MIS JUHTUS?

Mändjalast varastati puid

Politsei algatas eelmisel nädalal seitse kriminaalmenetlust, millest neli oli seotud möödunud pühade ajal toime pandud vägivallakuritegudega. Üks kriminaalmenetlus algatati varguse uurimiseks. Nimelt varastati aasta lõpus Mändjalast küttepuid, lauamaterjali, metall- ja plastik-
esemeid 725 euro väärtuses.

Kihutajad jäid vahele

Liiklusjärelevalve käigus alustas politsei möödunud nädalal väärteomenetlust kahe isiku vastu, kes olid ületanud lubatud sõidukiirust. Sõiduki juhtimiselt kõrvaldati kolm juhtimisõiguseta juhti. “Positiivne on see, et eelmisel nädalal ei tabatud ühtegi joobnud mootorsõidukijuhti,” ütles Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar.

Nädala jooksul tuli kainenema toimetada viis inimest.

Süüdlane põgenes

9. jaanuaril kella 16 ajal teatati politseile, et Kuressaare linnas Allee tänaval asuvas parklas on otsa sõidetud seal parkivale sõiduautole Nissan Primastar. Süüdlane oli sündmuskohalt lahkunud. Kahjustada sai Nissani lükanduks. Politsei palub pealtnägijatel või neil, kes teavad juhtunu asjaolusid, võtta ühendust politsei lühinumbril 112.

Jope läks põlema

Laupäeva õhtul kell 18.36 sai häirekeskus teate, et Kuressaares Hariduse tänaval põleb kahekordne elumaja, kus inimesed võivad sees olla. Elamus põles mõne meetri ulatuses lagi, tuli oli alguse saanud  metallkorstnale kuivama sätitud ja süttinud jopest. Päästjad ventileerisid ruumid. Inimesed selles põlengus kannatada ei saanud.

Kännu otsas oli miin

Laupäeval said Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad väljakutse Salme valda Kaimri külla, kus metsatööde käigus oli leitud lõhkekeha. “Tegemist oli 82 mm Vene päritolu miinipildujamiiniga, mille sütik oli vigastatud,” selgitas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Katariina Vaabel. Kuna leid ei olnud transporditav, hävitati see leiukoha lähedal kraavis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 083 korda, sh täna 1)