KURESSAARE AMETIKOOL: Praktikate kajastuste konkursilt kolmanda koha preemia

RAIT METSAMAA

RAIT METSAMAA

AUHIND:  Suurbritannias Leedsis neljanädalasel välispraktikal olnud tarkvara arenduse õppija Rait Metsamaa sai kolmanda koha preemia üleriigilisel praktikate kajastuste konkursil, mille korraldas Sihtasutus Archimedes.

Rait saatis konkursile pildi Sander Tulgist, kellega ta koos praktikal käis.  Pildi allkirjaks oli: ”Õppisime, et kui midagi tahta IT-s hästi teha, siis tuleb ikkagi kasutada samal platvormil olevaid seadmeid. Antud juhul iOS-i” Mõlemad noormehed olid praktikal Leeds City College’s, kus nad kujundasid ja programmeerisid veebilehti.

Sel õppeaastal sooritab Euroopa Liidu Erasmus+ programmi toel oma praktika mõnes välisriigis 60 ametikooli õpilast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 264 korda, sh täna 1)