UUS! Kuressaares käib öösiti suur lumekoristus (FOTOD) (3)

20012016_lumi_raul_vaike_009_raulvinni

Samal ajal, kui linnakodanikud sätivad ennast televiisori ette “Aktuaalset kaamerat” vaatama,  pannakse linnas mürisema mõniteist raskeveokit ja järgnevate tundide jooksul saavad linnatänavad taas lumest puhtamaks. Hommikune tööleruttaja saab kindlasti omal nahal tunda, et tänavatel on taas lihtsam käia. See ei puuduta vaid sõiduteid, ka suuremad kõnniteed käiakse väiketraktoritega üle. Traktorite ja suurte puhurite abil kokkukogutav lumi viiakse Põduste luhale. Seal on juba kümmekonna meetri kõrgused hunnikud, mis sulavad heal juhul alles hiliskevadeks.  Paraku segavad lumekoristajate tööd tänava äärde jäetud autod.

Fotod Raul Vinni 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 207 korda, sh täna 1)