UUS! Politseil oli tegemist peretüli ja purjus alaealistega (10)

Politsei nädalavahetuse ülevaate märksõnadeks olid lähisuhtevägivald ja alaealiste toime pandud rikkumised.

Kuressaare politseijaoskonna talituse juhi Kaido Vahteri andmeil sai politsei reedel kell 22.32 teate Kuressaare linnas asuvast korterist, kus oli peretüli ema ja poja vahel. Politsei toimetas 1979. aastal sündinud meesterahva sündmuspaigalt kainenemisele. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Laupäeval kell 01.25 sai politsei väljakutse aga Pihtla valda, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus lõi üks meesterahvas teist. Selle sündmuse asjaolud on samuti selgitamisel.

Ööl vastu pühapäeva viis politsei läbi reidi, kus tähelepanu alla olid võeti alaealised. Reidi käigus avastati 15 joobes alaealist. Alustati menetlus kuue alaealise suhtes, kes olid rikkunud tubakaseadust ja ühel juhul alustati menetlus täisealise suhtes, kes ostis alaealisele tubakatooteid

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 715 korda, sh täna 1)