Kuressaares räägiti huviharidusest

RAUL VINNI

RAUL VINNI

Juba teist aastat Kuressaares peetud huvihariduse konverents tõi kokku sadakond valdkonnaga lähemalt või kaugemalt seotud inimest üle Eesti.

Kuressaare abilinnapea Tiia Leppik tõdes ürituse lõpp­sõnas, et konverentsi toimumine tuleval aastal pole veel otsustatud, kuid kahe tööpäeva jooksul toimunud kohtumiste käigus märkis ta igatahes üles üsna mitmeid teemasid, mis tänavu käsitlemist ei leidnud, kuid mis kindlasti vääriksid tõsisemat arutamist.

Saarte Hääle fotoobjektiivi ette jäi konverentsi lõpetamisel enne tänusõnade ütlemist toimunud lustakas seebijagamine. Jagajaks Aste klubi juhataja Triino Lest, saajaks Kuressaare muusikakooli direktor Tarmo Berens. Esiplaanil reporter Sigrid Osa.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 248 korda, sh täna 1)