FC Kuressaare uus noortetöö juht on Mario Pruul

Seni FC Kuressaare meeskonnas keskkaitsjana mänginud Mario Pruul (pildil) otsustas klubi arengusse senisest enam panustada ja sellest aastast on ta ka meeskonna noortetöö juht.

“Otsustasin sellesse ametisse astuda, kuna sellist pakkumist iga päev ei tehta ja ma ei tahtnud seda maha magada,” lausus Mario Pruul. “Loomulikult ma tean, et see on minule suur väljakutse, aga iseenda arenguks ongi vaja end mitte liiga pikalt liiga mugavalt tunda ja tuleb uusi väljakutseid proovida.”Kuna klubil pole siiani vajalikul tasemel tegutsenud noortetöö juhti olnud, siis keegi kohapeal igapäevast tegevust otseselt ka ei suunanud. “Treenerid on küll tublid olnud, aga kindlasti saame igas asjas koos juurde panna, et paari aasta jooksul tugevana ja kindlana iseseisvaks saada ning kogu klubiga seonduvat raskust ise kanda,” selgitas Pruul.

Endale seab Mario Pruul eesmärgiks koos treeneritega sportliku poole kvaliteeti tõsta, et lastel oleks FC Kuressaares huvitav ja hea. Ta tahab saada lüliks treenerite vahel, et igapäevased treeningud ja tegevused sujuksid. Kindlasti näeb ta oma ülesandena ühtse visiooni loomist ja arendamist.

Mario Pruul omab UEFA B-litsentsi ja hakkab kindlasti ka ise lapsi treenima, kuid ei saa veel sajaprotsendilise kindlusega öelda, milliseid gruppe. Varem on Mario Pruul töötanud Harju jalgpallikoolis, viimased kolm aastat arendas ta koos Pelle Pohlakuga Kose valla jalgpallielu FC Koses. Pruuli treenerikarjäär sai aga alguse FC Kuressaares, kuhu ta on nüüd ringiga tagasi jõudnud. 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 222 korda, sh täna 1)