LUGEJA KIRI: Vahva lauamängude päev

Traditsiooniliselt saavad kodutütred sõbrapäeva eel kokku lauamängude päeval. Tänavu korraldas selle 11. veebruaril Lümandas kodutütarde rühmajuht Tiina Niit, peakohtunik oli Urve Vakker. Kohale tulid kolmeliikmelised võistkonnad 11 rühmast.

Mängude päeva omapära on, et kaks mängu on võistlejatele teada ja nendeks saab ka harjutada. Tänavu olid need kabe ja lauatennis. Üks, üllatusmäng selgub aga kohapeal – sel korral tuli oskused proovile panna jengas (Tower´is).

Koostööaasta raames saadeti kutsed ka noorkotkastele ja naiskodukaitsjatele. Noorkotkaste esindajad võistlesid lauatennises ja kabes, kus Sander Lonks võitis üldkokkuvõttes esimese koha.
Tulemused kodutütarde arvestuses: kabes – 1. Roos Marie Karmel Pšenitšnaja (Kuressaare rühm), 2. Kätriin Kaunis (Aste rühm), 3. Eva Sagor (Mustjala rühm); lauatennises – 1. Karoli Mägi (Leisi rühm), 2. Karoliina Pilden (Vanalinna rühm), 3. Irene-Liis Saar (KG rühm); üllatusmängus – 1. Kerli Haamer (Orissaare rühm), 2. Katariina Vaher (Noorteka rühm), 3. Lele-Marleen Suurhans (Kuressaare rühm).

Osaleda sai ka vahvatel teatevõistlustel, kus võistkonnad moodustusid hommikul antud südamete värvi järgi. Võistluslusti ja rõõmsat meelt jagus kõigile. Ilus päev lõppes sõprusringis lootuses, et varsti kohtume jälle. Suur tänu korraldajatele ja abilistele!

Tiia Kütt

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 77 korda, sh täna 1)