Kikkpoksijatele Tallinnast kaks medalit

Markus Trei ja Aleksander Väin.
ERAKOGU

Laupäeval viis Eesti kickboxingu föderatsioon läbi Tallinna lahtised meistrivõistlused. Saaremaalt võttis osa kaks poissi.

Parima tulemuse saavutas Aleksander Väin, kes võistles vanuseklassis U10 kehakaalus kuni 38 kg, kus saavutas Tartu klubi Klan sportlase Bogdan Kovalenkoga võisteldes teises raundis täieliku ülekaalu ja sai kohtunike otsusega 3 : 0 võidu.

Finaalis klubi EAK sportlase Martin Sillaga suutis vastane vastu pidada ühe raundi ja loobus saarlase ilmse ülekaalu tõttu. Aleksander Väin võitis turniiri ja sai kuldmedali.

Loosiga sai kohe finaali Markus Trei, kes võistles vanuseklassis U-10 kehakaalus kuni 32 kg. Kuigi Markus Trei osutus matšis ründavaks pooleks ja kaitses ennast tehniliselt hästi, anti kohtunike otsusega võit tema vastasele Jyoshinmon Mihhail Kustovile Tallinna klubist. Meie poiss sai seekord hõbemedali.

Mario Väin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 287 korda, sh täna 1)