Priit Aavik tuli Audentesega Eesti karikavõitjaks

Ujuja Priit Aavik tuli nelja-aastase vaheaja järel Audentese spordiklubiga taas Eesti karikavõitjaks 406 punktiga. Kogu võistluse vältel oli tihe konkurents Garanti spordiklubiga (393 punkti). Kolmandana lõpetas TOP ujumisklubi.

Individuaalselt õnnestus Aavikul 50 m liblikujumises saavutada ajaga 25.69 pronksmedal. “Jään väga rahule nii selle ajaga kui ka kohaga. Võistkonnale head punktid ning ajaliselt ei ole ma hooaja sees veel nii kiiresti ujunud, mis on hea märk,” lausus ta.

50 m ja 100 m seliliujumises leppis Aavik 7. kohtadega, saades aja vastavalt 28.44 ja 1.01,83. “Üldises plaanis jään nende aegadega rahule, treeningutel seliliujumisele väga palju rõhku ei pane, aga võib öelda, et tulid täitsa soliidselt välja,” märkis ta.

Järgmisena on kavas võistelda 15.–16. aprillil Tartu Kevadel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)