Ühistujuhid said tunnistuse (1)

Mullu septembris alustas Saaremaal korteriühistu juhi baas- ja põhikursusel õpinguid üheksa ühistujuhti. Õppetöö toimus e-õppe vormis 120 akadeemilise tunni jooksul.

Eesti korteriühistute liidu (EKÜL) Saaremaa esindaja Evi Ustel-Hallimäe kirjutas liidu kodulehel, et õpingud lõpetati lõputööde kaitsmisega tänavu veebruaris. “Siinkohal tegid saarlased ajalugu, sest esmakordselt EKÜL-i koolitustegevuse ajaloos kaitsti töid Skype´i vahendusel,” märkis Ustel-Hallimäe.

Komisjon hindas saarlaste lõputöid kõrgelt, pidades mõnda neist lausa magistritöö vääriliseks.

Tagasiside ühistujuhtidelt endilt oli positiivne. “Kõrgelt hinnati teadmisi, mida õpingute käigus saadi, võimalust läbida kogu õpe kohapeal, eriti aga ühtekuuluvus- ja meeskonnatunnet, mis pika õppeprotsessi vältel kujunes ja mis liidab õppureid veel ka pärast koolituse lõppemist,” märkis Saaremaa esindaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 880 korda, sh täna 1)