Martin Kallas on tavamale meister

Maakonna meeste tavamale meistrivõistlustel alustas kaheksa maletajat. Paraku ei tulnud kahe kaotuse saamise järel teadmata põhjusel enam võistlema Taavi Reimal.

Hästi alustas Hendrek Kelder, võites ühe konkurendi Marko Siili ja asudes kahe punktiga liidrikohale. Kuid järgmises kolmes voorus talle punkte enam ei lisandunud ning kokkuvõttes tuli vastu võtta viies koht.

Seevastu Marko Siilil õnnestus kolmandas voorus võita võistluste teenekaimat osavõtjat Andres Kuuske. Liidrikohale asus 2,5 punktiga aga Martin Kallas, kes oli teises voorus viigistanud ka Andres Kuusega ja seejärel võitnud Keldrit.

Viimases, viiendas voorus otsustas medalite saatuse sel hetkel liidrite Martin Kallase ja Andres Traumanni ligi neli tundi kestnud kohtumine. Selle võitis Kallas, mis andis talle 4 punktiga esikoha. 3,5 punkti kogunutest sai Marko Siil hõbemedali ja Andres Kuusk pronksmedali. Südi mängu näidanud Andres Traumann pidi 3 punktiga leppima 4. kohaga. Õde ja vend Sui kohtumises jäi Andrese vastu mängides peale Siret, saades 2 punktiga 6. koha.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 43 korda, sh täna 1)