Liikumisvõimalus igaühele

Orissaare spordikevad tuleb tihe, toimub mitmesuguseid üritusi, üha populaarsemaks muutub õues treenimine. Aprill lõppes tervisepäevaga, kus kogenud treenerite käe all õppisid algajad ja kordasid edasijõudnud, milline on õige jõuharjutuste sooritamise tehnika.

Maikuu algas aga heakorratalgutega Orissaare staadionil ja jätkub treeningvõimalusi tutvustava hooaja avamisüritusega Orissaare treeningpargis.

13. mail ootame kõiki treeningpargi hooaja avamisele, kus tuletatakse meelde liikumise põhitõed ja antakse näpunäiteid treeningpargi kasutamiseks. Toimub Master of Movement´i õpituba, kus kõiki harjutusi saab ise järele proovida. Tutvustust ja õpituba viib läbi Jass Murutalu (TrenniNinja). Tutvustus on kõigile tasuta, õpitoa osalustasu 5 eurot.

Tasub silmas pidada ka eelolevat suve, mis tuleb samuti sündmusterohke. 3. juunil oota­me jõutõstespordist huvituvaid harrastajaid, pealtvaatajaid ja sportlasi Orissaare spordihoonesse. Toimuvad juba 6. Saaremaa meistrivõistlused klassikalises lamades surumises. Julgustame kõiki jõualade sportlasi osalema ja end proovile panema.

10. juunil võõrustab Orissaare aga Eesti saarte sportlasi, toimuvad Eesti saarte mängud, kus võetakse mõõtu huvitavatel spordialadel. Ees ootavate sündmuste kohta saab lisainfot spordihoonest või Orissaare Spordi kodulehelt www.orissaare­sport.ee.

Liisi Miller

• KALENDER
12. mai – kergejõustikupäev Orissaare staadionil
13. mai – treeningpargi avamine, Master of Movement´i õpituba
3. juuni – VI Saaremaa meistrivõistlused klassikalises lamades surumises
10. juuni – Eesti saarte mängud

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 56 korda, sh täna 1)