Nädalavahetusel toimus Suure Töllu CUP (1)

13.–14. mail peeti Kuressaare spordikeskuses noorte korvpalliturniiri Suure Töllu CUP 2017. Esmakordselt toimunud turniiri korraldas koostöös MTÜ-ga Saaremaa Korvpall Saaremaa spordikool.

Seekordsel turniiril osalesid SK RIM, Saaremaa Spordikool / Kalev Cramo, Orissaare Sport ja Kuldre Kool /SteelArc.

“Olime arvestanud ka võistkondadega väljastpoolt Eestit, kuid kuna samal nädalavahetusel oli Tallinnas rahvusvaheline Nord Cup, toimus turniir sel aastal siiski Eesti võistkondade vahel,” ütles Siim Hiie, kes oli üks peakorraldajaist.

Turniiri võitis SK RIM Tallinnast (treener Reimo Luht), kes võitis kõik alagrupi mängud ja mängis finaalis kindlalt üle Kuldre Kool /SteelArc’i (treener Margus Klaar). Orissaare Sport (treener Andre Kuntsel) saavutas 3. koha, kui suutis tasavägises mängus 4 punktiga üle mängida Saaremaa Spordikooli/ Kalev Cramo (treener Siim Hiie).

MTÜ Saaremaa Korvpall

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 105 korda, sh täna 1)